Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją D2 LoD

szunej96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z instalacją dodatku do diablo 2, Instaluje normalnie podstawkę i wszystko jest ok. potem wrzucam plytke expansion i zaczynam instalowac, wpisuje keya i pisze zyby wrzucic plytke "gra" no to ok, instaluje sie troche i pojawia sie ten sam komunikat wlorz plyte "gra", a plytka jest w napedzie. Wszystkie plytki oryginalki oczywiscie. Win 7 tez org. Z gory dzieki.

beztytuuvzh.jpg

sign208231.jpg
Opublikowano

Hmm..

Wejdź ręcznie w płytkę i ten plik (d2.music.mpq) skopiuj do folderu gdzie chcesz zainstalować grę i dopiero wtedy niech się instaluje;)

Powinno go pominąć;P

Jak nie pomoże to pisz-będziemy kombinować:)

Siema Eniu;)

Opublikowano (edytowane)

Hmm...... jeśli to nie pomoże zarejestruj swoje klucze z diablo2 + LoD na koncie battle.net i będziesz mógł pobrać instalki które łatwo i szybko można zainstalować B)

no i sobie wybierasz wersję językową i pobierasz.

@ Jak byś grał na cbn masz mój nick :D Jaxvs Lv 70-80 gram : Dudu-Elemental Mogę w miarę cię wspomóc runkami ;)

Edytowane przez Invinoos
Opublikowano

ok dziala, wrzucilem ten plik recznie i zainstalowalo sie tylko teraz mam inny problem, bo jak odpale to sie kolory psuja. patrzylem inny temat i ten filmik ale nie pomoglo. w zakladce zgodnosc mam ustewione na zgodnosc z XP SP3, i wszystko nizej pozaznaczane ale dalej tak jest.

sign208231.jpg
Opublikowano

Na 64 bit powinno działać normalnie..

Problem z kolorami był na 32 bitowym z tego co pamiętam...

Możesz ustawić zgodność z xp ale service pack 2????

Wyłączyłeś kompozycję wizualne?

No i wykonałeś videotest przed włączeniem;)????

Siema Eniu;)

Opublikowano

wylaczylem kompozycje, ustawile trub zgodnosci XP SP2 i nic, to samo. testu nie robilem, mozna go jeszcze teraz zrobic?

sign208231.jpg
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam taki sam problem tylko ze wyskakuje mi żeby włożyć płytkę expansion która jest w napędzie a gdy próbuje przerzucić ten plik do folderu gdzie chce instalować grę wyskakuje mi błąd że nie można odczytać pliku lub dysku źródłowego. nie mówiąc już o tym że jak instaluje dodatek to nie wybieram miejsca w którym chce żeby to się zainstalowało xD.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki sam problem tylko ze wyskakuje mi żeby włożyć płytkę expansion która jest w napędzie a gdy próbuje przerzucić ten plik do folderu gdzie chce instalować grę wyskakuje mi błąd że nie można odczytać pliku lub dysku źródłowego. nie mówiąc już o tym że jak instaluje dodatek to nie wybieram miejsca w którym chce żeby to się zainstalowało xD.

Mam ten sam problem. Prosze o pomoc

Oczywiście jeśli masz kupioną oryginalną gre to jak kolega wyżej proponował wejdz na strone bettle.net dodaj gre diablo z dodatkiem i pobierz wtedy żadnych problemów nie powinno być :D

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...